Συνεργασία της Wish με την AIESEC του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Η Atcare με τη WishSugarfree chocolate& bars μοιράζεται την πίστη της Aiesec ότι οι νέοι μπορούν να φέρουν την αλλαγή που θέλουμε να δούμε στο κόσμο !

Σε συνεργασία, προσφέρουν στους νέους έντονες επαγγελματικές εμπειρίες στο εξωτερικό για να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους μέσα από το πρόγραμμα Global Entrepreneur.

Νικητές Διαγωνισμού Wishbars & Διαχείριση Βάρους

Το να τρέφεσαι σωστά και να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου ποτέ δεν ήταν ευκολότερο!
Bάλε στη διατροφή σου τις μοναδικές μπάρες ενέργειας Wish bars , χρησιμοποίησε τη Fora Diamond Balance, Ζυγαριά 7σε1 με Bluetooth, μαζί με το app iFora WS και κάνε τη διαχείριση βάρους...εμπειρία!!

Μεγάλος διαγωνισμός Wishbars & Διαχείριση Βάρους

 

Το να τρέφεσαι σωστά και να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου ποτέ δεν ήταν ευκολότερο!

Bάλε στη διατροφή σου τις μοναδικές μπάρες ενέργειας Wish bars , χρησιμοποίησε το απόλυτο gadget Fora Diamond Balance Ζυγαριά 7σε1 με Bluetooth μαζί με το ειδικά σχεδιασμένο app iFora WS και κάνε τη διαχείριση βάρους...εμπειρία!!

Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017


Τα Wish Snacks συμμετέχουν για μια ακόμη φορά στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις», μια γιορτή στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.).