Τα Wish Bars Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης συμμετέχουν στο NO FINISH LINE ATHENS 2017 και δίνουν ενέργεια στους συμμετέχοντες !
Ο κορυφαίος διεθνής αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό NO FINISH LINE διεξάγεται φέτος  στην Ελλάδα από τις 26 – 30 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο κορυφαίος διεθνής αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό, το No Finish Line, τώρα έρχεται και στην Ελλάδα.
Μετά από το Μονακό, το Παρίσι, το Όσλο, ήρθε η ώρα και της Αθήνας να διοργανώσει το No Finish Line και να ενταχθεί στη διεθνή σειρά των πρωτοποριακών αγώνων δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα αφιερωμένων στα παιδιά. Το πρώτο ελληνικό No Finish Line, θα γίνει από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στην Αθήνα με πρωτοβουλία του NFL International και σε συνεργασία με τον σύλλογο Ερμής 1877, όπου όλοι θα μπορούν να τρέξουν για καλό σκοπό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το No Finish Line είναι ένα μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως, είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό.

Η βασική ιδέα του No Finish Line είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθούν τα παιδικά ιδρύματα του "Μαζί για το Παιδί". Η ένωση δέκα παιδικών ιδρυμάτων μέσω του NFL Athens θα υλοποιήσει το μεγάλο πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υποφέρουν από το σοκ της φτώχειας.
Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ό,τι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Δείτε Live ανά πάσα στιγμή πόσα χιλιόμετρα έχουν διανύσει οι ομάδες που μετέχουν στο No Finish Line της Αθήνας και σε τι θέση βρίσκονται στην κατάταξη.

Κάντε κλικ εδώ https://results.chronolog.gr/nflateams.aspx?ev=b7db8404455bc9312c441c73afe3b994&rid=21739


Ελάτε να τρέξουμε  για καλό σκοπό !