Τα Wish Snacks έχουν πάθος για τα υπαίθρια σπορ και επιδιώκουν να δίνουν το παρόν σε αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τον δραστήριο τρόπο ζωής και την άθληση στο φυσικό περιβάλλον . Ακολουθήστε μας στο μαγευτικό περιβάλλον της τεχνητής λίμνης του Λάδωνα,όπου με την υποστήριξη του δήμου Γορτυνίας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/07/2017 για πέμπτη χρονιά, αγώνας sprint τριάθλου, με την ονομασία ΤΡΙΑΘΛΟ ΛΑΔΩΝΑ 2017.


Ο αγώνας ξεκινά με 750m κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης, στη συνέχεια τα 20 km ποδηλάτου είναι δίπλα στην λίμνη, σε ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή και κατόπιν τα 5 Km τρέξιμο θα είναι σε επίπεδη διαδρομή διαφορετική από το ποδήλατο πάλι σε ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή.

Όταν τερματίσουν οι αθλητές θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και θα απολαύσουν ένα πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.
Οι απονομές θα ξεκινήσουν στις 13:00.Θα βραβευθούν οι τρεις καλύτεροι/ες αθλητές/τριες ανά κατηγορία, με κύπελλο ο πρώτος/η, μετάλλια οι υπόλοιποι. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ mountain-sports.gr/sprint-triathlo-ladona-2017

Τα Wish Snacks συμμετέχουν σαν χορηγοί με τα Wish Bars Ταχίνι ..την πρώτη επιλογή των αθλητών για φυσική πηγή ενέργειας !