Υλικά

Για τη ζύμη

2 αβγά
1 ¼ φλιτζάνι  γάλα
1 πρέζα αλάτι (1/3 κ.γ)
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο

Για τη γέμιση

Wish spread

Mπανάνες


Εκτέλεση


Χτυπάμε καλά τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο.

Σκεπάζουμε τη ζύμη και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.

Βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τόση ζύμη όση χρειάζεται  για να καλύψει τον πάτο του τηγανιού .

Ψήνουμε για 1 λεπτό ,ώστε να πάρει χρώμα η μια μεριά και μετά αναποδογυρίζουμε ώστε να ψηθεί και η άλλη. Βγάζουμε από το τηγάνι.

Βάζουμε μέσα στην κρέπα wish spread χωρίς προσθήκη ζάχαρης  και κομμάτια μπανάνας .Διπλώνουμε την κρέπα  και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη ή μπισκότο digestive για ακόμη πιο υγιεινό αποτέλεσμα.


Καλή απόλαυση!