Η Atcare με τα  Wish Snacks μοιράζεται την πίστη της Aiesec ότι οι νέοι μπορούν να φέρουν την αλλαγή που θέλουμε να δούμε στο κόσμο !

Σε συνεργασία, προσφέρουν στους νέους έντονες επαγγελματικές εμπειρίες στο εξωτερικό για να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους μέσα από το πρόγραμμα Global Entrepreneur.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αυτό η Wish έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με κάποια από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα της νέας γενιάς για 6 εως 8 εβδομάδες και ταυτόχρονα να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από όλον κόσμο, να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στο υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον μιας σύχγρονης start up εταιρείας.

Σήμερα εργάζεται για την Wish η Dreshti Mehta από τη Ινδία .Πρόκειται για ένα άτομο υψηλών δεξιοτήτων που μοιράζεται μαζί μας την κουλτούρα της και μας βοηθάει να εξελιχθούμε, ενώ ταυτόχρονα της παρέχουμε την δυνατότητα να εξελιχθεί εκτός των συνόρων της, ενθαρρύνοντας τα ηγετικά χαρακτηριστικά που καλλιεργεί η Aiesecστους νέους.

Εάν είσαι και εσύ τελειόφοιτος φοιτητής έως 30 ετών με βασικές γνώσεις αγγλικών και προφίλ σπουδών στους τομείς του Marketing, Digital Marketing, Project Management και IT , έχεις την ευκαιρία :

  • Να αποκτήσεις την πρώτη σου επαγγελματική εμπειρία σε startup εταιρεία του εξωτερικού για 1,5 εως 3 μήνες .
  • Nα γνωρίσεις και να δουλέψεις με επαγγελματίες του χώρου από διαφορετικά σημεία του κόσμου ώστε να αρχίσεις να χτίζεις το επαγγελματικό σου δίκτυο.
  • Να αναπτύξεις soft skills απαραίτητα για την διεθνή και ελληνική αγορά εργασίας, όπως η συνεργασία, η επικοινωνία και η υπευθυνότητα.

Μάθε λεπτομέρειες για το προφίλ του υποψηφίου, το κόστος και την διαδικασία συμμετοχής και κάνε το πρώτο βήμα…. συμπλήρωσε την αίτηση ενδιαφέροντος εδώ !

Γνώρισε καλύτερα το έργο της Aiesec μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της και τη σελίδα της στο Facebook.